Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За минулу добу окупанти обстрілювали наші позиції 19 разів

Упродовж минулої доби, 7 листопада, під час бойових дій три військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення. Пр це повідомили у прес-центрі ООС.

Ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об'єднаними силами.

Ворог тричі застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Два рази противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях наших військ в районах Павлополя та Луганського, а біля останнього - застосував і 120-ти мм міномети. 

Також загарбники продовжують застосування гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Окрім того, поблизу Павлополя, окупанти стріляли з озброєння БМП-1 та зенітної установки ЗУ-23-2. 

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли підрозділів Об’єднаних сил в районах населених пунктів Станиця Луганська, Вільний, Луганське, Зайцеве, Авдіївка, Піски, Марїнка, Новомихайлівка, Красногорівка, Павлопіль, Гнутове та Лебединське.

За даними розвідки, протягом минулої доби, двох окупантів знищено та ще трьох - поранено.

Від початку доби ворог здійснив один обстріл наших позицій – поблизу Кримського. Зафіксовано вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів та стрілецької зброї. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено.
Докладніше про події в районі проведення операції буде поінформовано під час щоденного брифінгу представника Об’єднаних сил.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ