Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За минулу добу російські окупанти 19 разів обстрілювали наші позиції

Упродовж минулої доби, 28 жовтня, один військовослужбовець Об’єднаних сил був поранений. Про це повідомляють у прес-службі ООС.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил була напруженою, проте цілком контрольованою. Тричі окупанти використовували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. 

Противник здійснював обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Авдіївка, Піски, Мар’їнка, Славне, Тарамчук, Березове, Павлопіль, Гнутове, Лебединське, Водяне та Широкине.

На Луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське, на Донецькому – біля Луганського, на Маріупольському напрямку – в районі населеного пункту Гнутове противник застосовував міномети. В першому випадку це була зброя калібру 120, а в інших – 82 мм.

Увесь вогонь, крім одного випадку, російські окупаційні війська сконцентрували на двох напрямках. Найчастіше ворог відкривав вогонь на Приазов'ї, трохи менше обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку. Для вогневого впливу окупанти, в основному, використовували гранатомети та великокаліберні кулемети. Підрозділи Об'єднаних сил діяли адекватно ситуації.

За даними розвідки, 28 жовтня, 3-х окупантів було знищено, ще 6 - отримали поранення.

Протягом поточної доби противник вогонь по наших позиціях не відкривав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ