Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За минулу добу ворог 18 разів обстрілював наші позиції

Упродовж минулої доби, 4 листопада, при цьому, окупаційні війська 13 разів застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Про це інформують у прес-службі ООС.
Ситуація в районі проведення операції була напруженою, проте, цілком контрольованою Об'єднаними силами.
Противник вів прицільний вогонь з мінометів різного калібру, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. 
Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Авдіївка, Новотроїцьке, Павлопіль, Водяне, Гнутове, Лебединське.
Позиції Об'єднаних сил у районі Золотого окупанти двічі обстрілювали з мінометів калібру 120 мм. Тут же, тричі, ворог застосував міномети 82-го калібру. Вогневого впливу з цієї ж зброї зазнали опорні пункти наших військ неподалік Новотошківського, Авдіївки, Павлополя, Водяного, Гнутового та Лебединського. 
Внаслідок бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, троє зазнали легких поранень та один – отримав поранення середньої важкості. Підрозділи, що обороняються, вживають активних заходів, зокрема й вогневого впливу на окупантів, з метою недопущення прориву противника, утримання займаних позицій і збереження життя та здоров'я військовослужбовців Об'єднаних сил. Кожен випадок відкриття вогню противником не залишається поза увагою.
За даними розвідки, протягом 4 листопада, 3-х окупантів було знищено та ще 4-х - поранено.
Від початку доби, російські окупанти двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил на Маріупольському напрямку - в районі населених пунктів Павлопіль та Гнутове. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед наших захисників немає.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ