Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

За минулий рік Львівські комунальні театри відвідали понад 65 тис. глядачів

Такі дані демонструє статистика комунальних закладів культури, представлена на порталі міського центру інформаційних технологій.

Станом на сьогодні у Львові функціонує 5 театрів, що знаходяться у комунальній власності міста. Протягом 2018 року у них відбулась сумарно 731 вистава, які відвідали 65 074 особи.

Рекордсменом по кількості вистав виявився Львівський академічний театр естрадних мініатюр "І люди, і ляльки", у якому протягом року було проведено 233 вистави.

На другому ж місці опинився Перший український театр для дітей та юнацтва, який, доречі, зібрав найбільшу кількість глядачів - аж 33 765, поставивши увсього 206 вистав, у той час як театр естрадних мініатюр зібрав за рік лише 7620 глядачів. 

Наступним у рейтингу по кількості поставлених вистав йде Львівський академічний духовний театр "Воскресіння", який за рік зібрав 8200 глядачів, поставивши 77 вистав. Після нього чергує Львівський академічний драматичний театр ім. Лесі Українки з 7771 глядачем в межах 64 вистав. А закриває п'ятірку комунальних закладів культури Львівський академічний театр імені Леся Курбаса, який поставив 151 виставу, залучивши до перегляду 7718 відвідувачів.



 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ