Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За останній тиждень піротехніки ДСНС зі складу ООС провели 900 розмінувань

Сили та засоби підрозділів ДСНС України зі складу Об'єднаних сил постійно залучаються до піротехнічних робіт, відновлення житлових будинків, які були пошкоджені внаслідок артилерійських обстрілів, а також забезпечення функціонування пунктів надання допомоги населенню, розміщених у межах контрольних пунктів в’їзду-виїзду на території Донецької та Луганської областей, - інформує прес-центр ООС.
За останній тиждень піротехніки ДСНС зі складу ООС знешкодили 900 вибухонебезпечних предметів

Лише упродовж останнього тижня піротехніки ДСНС зі складу Об'єднаних сил 64 рази залучалися для проведення робіт по обстеженню та розмінуванню територій. Загалом, ними було обстежено 51 га території, вилучено та знешкоджено 900 вибухонебезпечних предметів (Загалом від початку проведення ООС піротехнічні підрозділи залучались 3564 рази, обстежено 5112 га території та 16,29 га акваторії, вилучено та знешкоджено 20423 ВНП).

Також надзвичайники продовжують аварійно-відновлювальні роботи житлових будинків у населених пунктах Мар’їнка, Красногорівка та Бердянське. Силами ремонтних бригад за тиждень відновлено 8 будинків. А від початку проведення Операції ними відновлено 364 житлових будинків.

В пунктах надання допомоги населенню розташованих на території контрольних пунктів в’їзду/виїзду рятувальниками було надано медичну та психологічну допомогу 622 особам.

Підрозділи ДСНС здійснюють постійний моніторинг і профілактику виникнення надзвичайних ситуацій а також масштабних пожеж на території Донецької та Луганської областей. Пожежна і техногенна обстановка є контрольованою.

Завдання визначені підрозділам ДСНС в районі проведення операції Об’єднаних сил виконуються!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ