Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За отримання хабара судитимуть комісара із Рівненщини

За отримання хабара судитимуть в. о. військового комісара Корецького районного військового комісаріату Рівненської області. Чоловік отримав 6,8 тис. гривень від військовозобов’язаного за визнання його непридатним до військової служби за станом здоров’я та виключення з військового обліку військовозобов’язаних, які підлягають призову на службу. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Військовою прокуратурою Рівненського гарнізону Західного регіону України скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за підозрою виконувача обов’язків військового комісара Корецького районного військового комісаріату Рівненської області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди).

Правопорушник вину в інкримінованому кримінальному правопорушенні визнав повністю. Державне обвинувачення в суді підтримує військова прокуратура Рівненського гарнізону.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від 3 до 6 місяців, або позбавлення волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ