Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За підозрою в хабарі затримали директора львівського училища

Директору одного із львівських профучилищ обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Посадовця звинувачують у хабарництві, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Як повідомили у прокуратурі, 35-річного директора одного із львівських училищ затримали 28 липня за підозрою у хабарництві.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 слідство встановило, що посадовець, зловживаючи службовим становищем, налагодив злочинні схеми системного одержання неправомірних вигод за проведення будівельних та інших робіт на об’єктах навчальної установи, а також від здійснених закупівель необхідних для училища товарів у розмірі 10% від їх вартості.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України та у неділю, 30 липня обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою із альтернативою внесення застави у розмірі 80 тис грн.

Довідка.

За вчинення вказаного злочину чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ