Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За три роки на підконтрольну Україні територію повернулись 200 бойовиків – СБУ

Дві сотні бойовиків "підрозділів" російсько-окупаційних військ в Донбасі повернулись на підконтрольну Україні територію з 2015 року, повідомив прес-центр штабу АТО.

У межах спеціальної програми Служби безпеки України "На тебе чекають вдома", частина з них звільнена від кримінальної відповідальності.

"Програма діє з 18 серпня 2015 року. Загалом на сьогодні нею скористалися 200 осіб. З них звільнено від кримінальної відповідальності судами - 125, від відбування покарання – 9", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, у межах спецпрограми кримінальної відповідальності можуть уникнути особи, які добровільно відмовилися від участі у незаконних збройних формуваннях і за часів "служби" у них не вчиняли тяжких злочинів.

Як повідомлялося раніше, у неділю, 11 березня, військовослужбовці окремої механізованої бригади Збройних сил України затримали на луганському напрямку зони АТО бойовикабандформувань Донбасу.

У затриманого вилучили автомат АК-74Н і "військовий квиток" на ім'я Солоіда Ігора Вікторовича, виданий "адміністрацією" тимчасово окупованих районів сходу України.

Згодом у терористичній організації "ДНР" повідомили про те, що затриманий бойовик є "військовослужбовцем ЗС ДНР".

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ