Станом на 20 січня 2006 року цінова ситуація на ринку основних соціально значущих продуктів харчування була стабільною. Про це повідомила Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області.
Відзначено коливання середніх цін на сало, яке мало тенденцію до подешевшання, а саме: з 13,19 до 12,02 грн/кг. Також спостерігалось незначне зниження середніх цін на свинину – з 22,89 до 22,92 грн/кг. Середні ціни на птицю зменшилися – 13,19 до 9,78 грн/кг. Середні ціни на крупу гречану збільшилися з 3,09 до 3,23 грн/кг. Ціна на цукор залишається стабільною і становить 3,48 грн/кг.
На продовольчих ринках станом на 20 січня рівень цін був таким: крупа гречана – 3,23 грн/кг, яловичина - 20,91 грн/кг, свинина – 22,92 грн/кг, сало – 12,02 грн/кг, птиця – 9,78 грн/кг, цукор-пісок - 3,48 грн/кг. Цінова ситуація на підприємствах торгівлі. Станом на 20 січня середній по області рівень цін був таким: хліб з борошна в/г- 2,26 грн/кг, хліб з борошна І/г -1,86 грн/кг, хліб із суміші -1,66 грн/кг, крупа гречана – 3,03 грн/кг, яловичина -16,44 грн/кг, птиця - 9,61 грн/кг, цукор-пісок – 3,59 грн/кг, молоко – 2,11 грн/л.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ