Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За умисне вбивство товариша жителю Золочівщини загрожує довічне ув’язнення

Як повідомляє прес-служба прес-служба прокуратури Львівської області, за умисне вбивство товариша жителю Золочівщини загрожує довічне ув’язнення.

За процесуального керівництва органів прокуратури області завершено досудове розслідування стосовно 32-річного мешканця Золочівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.13 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство вчинене особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство).

Нагадаємо, що подія трапилась у листопаді 2018 року в будинку товариша підозрюваного.

Встановлено, що 32-річний, раніше судимий за умисне вбивство, зловмисник під час раптово конфлікту вдарив табуреткою по голові та тілу 39 –річного потерпілого, внаслідок чого той помер.

Зазначимо, що при цьому обвинувачений перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Під час досудового розслідування, за клопотанням сторони обвинувачення, фігуранту обрано найсуворіший запобіжних захід – тримання під вартою.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Золочівського районного суду Львівської області для розгляду по суті.

Довідково: у разі доведення вини чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ