Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Надзвичайні події

За вибухи на болотах відповідає путін, - ГУР

Представник ГУР МО України Андрій Юсов прокоментував актуальні події на території росії

Фото: Depositphotos

За все, що відбувається на території російської федерації, несе відповідальність режим путіна.

Представник ГУР МО України Андрій Юсов прокоментував актуальні  події на території  росії, зокрема вибухи на військових обʼєктах держави-агресора, повідомляє ГУР у телеграмі.

«Танки, які стріляють по наших містах, самі по собі не їздять — їх заправляють паливом. І це «паливо смерті» допомагає путіну нищити нашу цивільну інфраструктуру, наші міста і села», – пояснив Андрій Юсов, нагадавши, що москва, яка розпочала геноцидну війну, не припиняє ракетних атак проти України.

«Вже тисячі ракет випущені по українських об'єктах, в тому числі по паливно-енергетичному комплексу, енергетичних об'єктах, українських НПЗ, останнім часом — об'єктах газової сфери. І два роки — це той постійний терор, який здійснює путін проти України. Було б дуже дивно, якби ця війна велася тільки на території України», — зауважив представник ГУР МОУ.

Він додав — війну на територію росії привів сам путін та його посіпаки.

«Офіційна Україна не коментувала і не підтверджувала власне події на території самої рф. За те, що відбувається на території рф, відповідає режим путіна», — наголосив Андрій Юсов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ