Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Забив до смерті дружину – мешканця Червоноградського району взяли під варту

Як повідомили в пресслужбі Львівської обласної прокуратури, мешканця Червоноградського району взяли під варту за завдання смертельних побоїв дружині.

За процесуального керівництва прокурорів Червоноградської окружної прокуратури повідомлено про підозру 35-річному чоловіку за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 121 КК України).

Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За даними слідства, у жовтні цього року в одному із сіл Червоноградського району підозрюваний забив до смерті 32-річну дружину.

Пізно ввечері чоловік напідпитку повернувся додому.

Під час чергового конфлікту з жінкою, фігурант почав бити кулаками по голові потерпілу, від чого вона впала на підлогу. Після чого, ігноруючи усі прохання жінки припинити побиття, останній продовжив бити та копати її в живіт та по голові.

Після побиття чоловік пішов спати.

На наступний день потерпілу прийшла провідати її сестра, яка викликала швидку. Жінку доправили у лікарню, де вона померла.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Червоноградського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ