Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Загострення на Донбасі: у Пісках і під Авдіївкою йдуть бої, є втрати

Бій в Пісках і під Авдіївкою - обстріл українських позицій з російських 120-122 мм мінометів і гаубиць під Донецьком. В 9.44 підбита вантажівка ГАЗ-66 ЗСУ. Про це на Facebook написав журналіст Юрій Бутусов.
Фото ілюстративне

"Наші почали відповідати за годину. Поранені в одному з розвідбатів.

"Провокації" тривають по усьому фронту. Обстріл ПТУР - президент мовчить, не помічає. Бомбардування санітарної машини з безпілотника - президент мовчить, не помічає. Сьогодні знову обстріл. Верховний Головнокомандувач заспокоює себе байками про "провокації", боячись зізнатися собі і всім - його стратегія "примирення" з Путіним за рахунок згортання бойових дій українськими військами провалилася.

Президент стурбований тим, як скоротити втрати - і замість того, щоб з цією метою проводити реформи в армії, робити її професійною, президент добивається скорочення активності наших підрозділів. Тобто нашу власну армію демотивують і опускають до рівня супротивника. А кров не перестає литися. У війні не вдасться залишитися чистеньким, пане президенте, кров тепер на вас, це ваша відповідальність, особиста, а ви пасивно мовчите і не вживаєте заходів.

Втім, активна бездіяльність - це вже фірмова політика нинішньої влади", - написав Бутусов.

Окрім того, й інші волонтери повідомляють про важкий бій у Пісках, який триває й досі.

Один боєць помер від отриманих поранень під час евакуації. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ