Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Загиблий на Донбасі майор був випускником Національної академії сухопутних військ

Загиблий учора, 5 липня, на Донбасі майор Богдан Бродовський був випускником Національної академії сухопутних військ. Про це на Фейсбуці повідомив генерал-лейтенант, начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

"Сумна звістка сколихнула мене особисто та весь колектив Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного…

Учора під час бойових дій в зоні проведення Операції Об'єднаних Сил отримав поранення, несумісні з життям, випускник нашого навчального закладу майор Богдан Бродовський, який проходив службу у 93-тя ОМБр Холодний Яр.

Богдан Віталійович Бродовський був кадровим військовим із великим досвідом. Служив у Збройних Силах України з 2002 року. 2009 року успішно завершив навчання у нашому виші за спеціальністю «Тилове забезпечення».

Це дуже велика втрата для всіх нас та Збройних Сил України, а особливо для його великої сім’ї. У Богдана Бродовського залишилася дружина та четверо дітей…

Від себе особисто та від усього колективу Національної академії висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблого офіцера, його співслужбовцям та колегам.

Спочивай з миром, побратиме. Ти назавжди залишишся в нашій пам’яті…", - сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ