Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Захисник з Львівщини переміг у відборі до змагань Повітряних Сил США

Військовослужбовець з Червонограда Юрій Брель став переможцем відбіркових змагань до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних спортивних змаганнях «United States Air Force Trials 2024».
Фото: ЛОР

Чоловік після важкого поранення та довгої реабілітації сьогодні продовжує службу в Червоноградському РТЦК та СП. Він став одним з 250 військових, які подали заявку на відбір до Національної збірної України «United States Air Force Trials».

Відбіркові змагання тривали три дні, впродовж яких учасники змагалися у адаптивних видах спорту: стрільбі з лука, легкій атлетиці, велосипедному спорту, паверліфтингу, веслуванні на тренажерах, волейболі сидячи, плаванні та баскетболі на візках.

Відтак Юрій Брель став найкращим у волейболі і посів друге місце у нацвідборі з плавання.

Учасниками змагань стали ветерани війни і військовослужбовці, які з 2014 року захищають Україну та отримали під час служби травми, поранення чи захворювання.

Змагання Повітряних Сил США (United Air Force Trials 2024) - це щорічні внутрішні змагання з адаптивних видів спорту для ветеранів та військовослужбовців повітряних сил США з травмами, пораненнями або захворюваннями.

Створений проєкт з метою пропагувати адаптивні види спорту, залучати хлопців, які вже звільнені з військової служби, чинних військовослужбовців до спорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ