Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Закладам культури Львівщини запропонують долучитися до конкурсу мікропроектів

У 2018 році фінансування Комплексної програми розвитку культури Львівщини на 2017-2020 роки становитиме 11 млн 250 тис. грн. Таку цифру сьогодні, 5 грудня, затвердили під час засідання постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської облради.

Сьогодні ж, 5 грудня, Програму винесуть на затвердження сесією Львівської обласної ради.

Зауважимо, що, відповідно до Програми, частина конкурсів, які реалізовувалися в її межах, у проекті на 2018 рік запропоновано передати до Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку у Львівській області на 2016-2020 роки.
Зокрема, це конкурси серед народних ломів для забезпечення глядацькими кріслами і одягом для сцени; серед колективів художньої самодіяльності на пошиття сценічних костюмів; серед бібліотек області на придбання комп'ютерного обладнання; серед музеїв області на забезпечення сучасними технічними засобами, серед мистецьких шкіл на придбання музичних інструментів і комп’ютерів тощо, Цe дасть можливість збільшити фінансування галузі на 3 млн. грн.

За результатами засідання постійної комісії і питань бюджету, соціально-економічного розвитку обласної ради запропоновано також передбачити у програмі 500 тис. гри для проведення конкурсу культурних та медійних обмінів між закладами Львівської та Луганської областей і 1 мли. гри - для співфінансування проектів Міжнародної технічної допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ