Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Закрийте небо над Україною! NATO, close the sky over Ukraine!

Ця вимога є головною, аби зупинити геноцид в українських містах. Аби зупинити розстріли українських дітей та матерів з російських літаків, градів та іншої ворожої артилерії. Аби не допустити ядерного апокаліпсису, якщо продовжаться постріли по наших АЕС.

Ми б’ємося за майбутнє всієї Європи. Ми боремося нині в Україні за весь світ.

Тому ми всі разом, цілим світом голосно маємо сказати: “НАТО, закрий небо над Україною!” 

Закликаю всі міські та місцеві ради області, а також усіх голів та всі громадські організації, всі парафії українських церков офіційно і публічно звернутися до НАТО, урядів країн Альянсу та всіх країн світу з закликом закрити над Україною небо! Давайте всі разом, цілою Україною підсилимо голос нашого Президента, уряду та парламенту. 

Також закликаю всіх волонтерів, всіх священників, всіх, хто має можливість організувати масовий збір підписів українців під зверненням до НАТО з вимогою закрити небо над Україною. Ми надішлемо ці всі списки до штаб-квартири НАТО у Брюсселі.

Публікуйте також свої звернення у соцмережах, знімайте відеозвернення! 

Ми вдячні нашим союзникам за всю підтримку та допомогу, яку вони нам надають.

Але ми боремося проти однієї з найсильніших армій світу. Ми боремося за цінності, які споконвіку декларує Європа. Ми воюємо за те, аби свобода лишалася свободою, істина - істиною, а правда не перетворювалася у пропаганду.

І нам, українцям, нині потрібна реальна допомога. Ми - європейці, і ми своєю кров’ю, кров’ю наших воїнів і наших дітей довели, що маємо право її вимагати! 

НАТО, нам потрібне закрите небо!

NATO, close the sky over Ukraine!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ