Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Заміський комплекс зі СПА-центром

Відпочинок за Києвом з басейном пропонує можливість відволіктися від шуму та метушні міського життя, а також освіжитися в сонячні спекотні дні.

Ви можете насолодитись спокоєм і тишею, провівши час на свіжому повітрі зі своєю родиною чи друзями.

mVZ78YPj11mQ8Z7Te_w2YneqzeyNH9OsG3BaONXGCCHX_YZTrlKjC4ZLYw9Juyn8LYBAPZJpAYnalQGldez5RxJ2KX_GGtuJyh6lwhgeMWvfOf-U0mY82o-YuikZOaDTwZA0myNSBYjanwADHCQ0nOw

У заміському комплексі Equides зі СПА-центром ви знайдете все, що допоможе вам максимально розслабитися.

Вибираючи відпочинок біля басейну, ви отримуєте цілу низку приємних бонусів:

  • Басейн за містом надає можливість освіжитися в спеку. Ви можете плавати, занурюватися у воду, насолоджуватися відчуттям прохолоди та розслабитися під теплими променями сонця.
  • Плавання є відмінним варіантом фізичної активності, яка зміцнює м'язи, позитивно впливає на серцево-судинну систему та допомагає підтримувати фізичну форму. Такий відпочинок дає можливість насолодитися цією активністю й подбати про своє здоров'я.
  • Басейн пропонує безліч можливостей для веселого проведення часу. Ви можете грати у водні ігри, плавати з друзями чи сім'єю, використовувати надувні іграшки тощо. Це створює атмосферу веселощів та радості, яка стане вашим зарядом на тривалий час.
  • Відпочинок біля басейну за містом – це чудовий спосіб провести час з близькими та друзями. Тим паче, що в заміському комплексі Equides є все, що для цього потрібно – затишні номери для відпочинку з ночівлею, ресторан зі смачною кухнею та приємною залою з терасою, СПА-центр з аквазоною, а також багато інших послуг.
  • Відпочиваючи біля басейну, ви отримуєте чудову можливість прийняти сонячні ванни та отримати здорову засмагу. Можна насолоджуватися теплим промінням сонця на шезлонгу або в басейні. Це допоможе вам розслабитися та зарядитися енергією.
  • У разі зміни погоди можна скористатися критим басейном під Києвом, який обладнаний усім необхідним для комфортного відпочинку. Не варто боятися похолодань, оскільки в заміському комплексі Equides відпочинок гарантовано вдасться. Для плавання в холодні дні тут обладнано басейн із підігрівом.

NKqOgd9YO8zekHxk6pYn3sJIufTAJpPzt_4PItxLevjhdJ-5zczr4KxdztbK7a7Cm7K1aUzYOqp53xKtU1lKbPgxzId89Qq06O4jNSS5bQJeDQZtJ0oroJAP01t-3jckaGczlIcsTGAW3tN_W34nSn4

Не витрачайте дорогоцінний час на пошуки ідеального місця для заміського відпочинку під Києвом. Сміливо плануйте свій вікенд в Equides Club і будьте впевнені, що такий варіант сподобається всім, адже дозволить без метушні та турбот насолодитися відпочинком. Тут все продумано до дрібниць для того, щоб кожному відвідувачеві було максимально комфортно та хотілося знову повернутися для отримання нового заряду позитивних емоцій.

Контакти:

Новообухівська траса, с. Лісники

вул. Вишнева, 36 (15 хвилин від центру столиці)

[email protected]

+38 (050) 338 58 58

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ