Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Заступника міського голови Ужгорода підозрюють у хабарництві

Цапа Іштвана Юліусовича, заступника міського голови Ужгорода, звинуватили у тому, що він вимагав у підприємця 40 тис. грн за дозвіл на приватизацію землі. Про це написав на своїй сторінці у ФБ Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Генпрокурор повідомив, що  спільними діями СБУ та Закарпатської облпрокуратури вдалось зафіксували факт неправомірного вимагання грошей.

Юрій Луценко написав, що підозрюваним у злочині пропонують укласти угоду зі слідством. Проте це стане можливо, «якщо вказати кому йшли гроші на гору».

«Посередник, визначений хабарником, сьогодні затриманий при отриманні другого траншу хабара. Громадянин Цап перебував у цей час в Києві і, дізнавшись про це, подався в біга. Рекомендую йому негайно прибути в прокуратуру з повинною», - додає Генеральний прокурор України. 

Після того, як цю новину поширили ЗМІ Іштван Цапа відреагував на неї на своїй сторінці на ФБ: "Працюємо з нашими житомирськими партнерами по цілому ряду питань: встановлення в Ужгороді сучасних зупинок, впровадження е-квитка, придбання багатофункціональноі прибиральноі техніки.

...Чую, що в Ужгороді вирують пристрасті. Публічно повідомляю те, що розкажу всім бажаючим з правоохоронних органів - ніяких грошей не брав. Жодних сенсацій.

...В Києві на нечищеному тротуарі (і там такі є!) впав телефон - деякий час зв'язок ускладнений через це. Без сенсацій".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ