ЗАТ „Ензим” займає 70% українського ринку дріжджів — про це повідомив голова правління ЗАТ „Ензим” Орест Вовк.
За його словами, зараз львівські дріжджі займають п’яте місце в Європі за обсягами реалізованої продукції та її якістю, а також 10% продукції, яку виробляють на підприємстві, експортують в країни ЄС.
Орест Вовк також розповів, що зараз розглядається можливість поставок великих партій дріжджів у Російську Федерацію, оскільки там виникли проблеми з цим продуктом.
ЗАТ „Ензим” випускає близько 10 найменувань продукції: хлібопекарські пресовані, активні “Екстра”, спиртові “Первак”, високоактивні сушені. Термін зберігання дріжджів масою 1 кг продовжено до 24 діб. Підприємству присвоєно сертифікат на міжнародну систему управління якістю ISO 9001-2001.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ