Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затримали колишнього керівника Львівського бронетанкового заводу

Затримали колишнього керівника Львівського бронетанкового заводу. Повідомив у Facebook головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"Чи важко зараз виявляти розкрадання державних коштів на оборону? Відповім правду - надзвичайно важко.

Закон вимагає від нас знайти докази і надати іх до суду. Схеми економічних злочинів стали ще більш цинічно "вишукані" і складні, а свідки ( у більшості випадків з різних причин) кажуть неправду. Але сьогодні звітуємо про успіх.

Спрацювали спільно:- генеральний директор "Укроборонпрому" передав військовій прокуратурі інформацію контрольно-ревізійної групи концерну про можливе привласнення державних коштів директором Львівського бронетанкового заводу;- військова прокуратура Західного регіону провела розслідування; - оперативні працівники управлінь протидії злочинності у сфері економіки УМВСУ в Івано-Франківській області та УСБУ у Львівській області фахово та швидко виконали негласні слідчо-розшукові діі.

У сухому залишку: слідство підозрює колишньго керівника держпідприємства Львівський бронетанковий завод у тому, що він протягом грудня 2014-січня 2015 років, за попередньою змовою з іншими особами та з використанням підприємств з ознаками фіктивності, зловживаючи службовим становищем заволодів державними коштами оборонного замовлення в сумі понад 2млн.гривень, які призначалися для ремонту в зону АТО 31 одиниці БМП-1, а також двигунів УТД-20.

Сьогодні проведено обшуки в цього "горе" ремонтника. Підозрюваного саме зараз доставлено в Шевченківський районний суд міста Львова для обрання запобіжного заходу. Військовий прокурор просить "арешт". Публікую фото "наколядованих" цим "Корейко" народних грошей, за які мала бути відремонтована техніка для АТО в період Дебальцевських боїв", - Анатолій Матіос.

 

Чи важко зараз виявляти розкрадання державних коштів на оборону? Відповім правду - надзвичайно важко. Закон вимагає від ...

Posted by Анатолій Матіос on 1 жовтня 2015 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ