Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський бронетанковий завод відремонтував партію танків

Як проінформували 3 грудня у прес-службі Укроборонпрому, Державне підприємство "Львівський бронетанковий завод", що входить до складу ДК "Укроборонпром", достроково виконало умови контракту щодо ремонту партії танків Т-72 та впоралось із додатковим державним оборонним замовленням.

Про це повідомив Заступник генерального директора з бронетанкової, радіолокаційної та спеціальної техніки Концерну Ігор Фоменко.

"Львівський бронетанковий завод завчасно впорався із ремонтом партії танків Т-72 і в терміни передбачені початковим контрактом здійснив ремонт ще 3 одиниць такої бронетехніки. Цьогорічне державне оборонне замовлення підприємством виконано", – відзначив Ігор Фоменко.

Львівський бронетанковий завод може здійснювати поточний ремонт і відновлення танків Т-72, броньованих ремонтно-евакуаційних машин БРМ-1, інженерних машин розгородження ІМР-2 та броньованих машин розмінування БМР-1. Фахівці заводу також здійснюють ремонт танкових двигунів, прицілів 1А-40 та комплектуючих до танків Т-72.

Нагадаємо, що ДП "Львівський бронетанковий завод" є не тільки ремонтним підприємством, а і виробничим. На заводі можуть виготовляти бронетранспортери  "Дозор-Б", а також повністю броньовану модернізовану пожежну машину ГПМ-54-01.

Як писало Гал-інфо, Львівський бронетанковий завод налагодив модернізацію танків Т-64.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ