Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затриманій на хабарі податковій інспекторці обрали запобіжний захід

Начальниці районного відділення державної податкової інспекції, яку затримали при отриманні хабара, обрали запобіжний захід. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Сьогодні, 26 квітня Галицьким районним судом міста Львова задоволено клопотання прокуратури області про обрання начальнику районного відділення державної податкової інспекції Головного управління ДФС України у Львівській області запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. При цьому, судом визначено заставу в розмірі 48 тис. грн.

Нагадаємо, що 24 квітня слідчим управлінням прокуратури області спільно з працівниками Управління захисту економіки у Львівській області затримано на гарячому, при отриманні неправомірної вигоди в розмірі 5,5тис.грн начальника районного відділення державної податкової інспекції Головного управління ДФС України у Львівській області.

Посадовець вимагала та отримала вказану суму хабара за реєстрацію приватного підприємства, як платника податку на додану вартість.

При затриманні в останньої вилучено близько 90 тис. грн. коштів, походження яких встановлюється.

Посадовцю повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 КК України та за клопотанням прокуратури її відсторонено судом від займаної посади.

За вчинення вказаного злочину хабарниці загрожує покарання до 10 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ