Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затриманому копачеві бурштину призначили 200 тис. грн застави

Сьогодні, 14 лютого, Шевченківський районний суд Львова за принципової позиції військової прокуратури Західного регіону України обрав громадянину, який займався незаконним видобутком бурштину на Рівненщині, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці. Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Крім того, суд встановив підозрюваному 200 тис. грн застави.

Нагадаємо, вказаного правопорушника затримали 11 лютого 2018 року військова прокуратура Західного регіону України спільно із Шевченківським відділом поліції Головного управління Нацполіції України у Львівській області за матеріалами та спільно з Представництвом внутрішньої безпеки в Рівненській області Служби безпеки України під час передачі чергової тижневої частини неправомірної вигоди у розмірі 500 дол США.

Хабар у розмірі 500 дол. США, а всього на загальну суму 2000 дол. США, призначався начальнику Дубровицького міжрайонного відділення УСБУ в Рівненській області за невтручання його підлеглими працівниками в протиправну діяльність видобувача сонячного каменю щодо незаконного видобутку бурштину. Кошти виявлено та вилучено під час проведення огляду місця події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ