Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затриманому посадовцю міграційної служби загрожує до 10 років в'язниці

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 викрили посадовця міграційної служби та посередника, які «вирішували питання» щодо прискореної видачі біометричних паспортів громадян України для виїзду закордон. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції у Львівській області.

Посадовця державної міграційної служби затримали у Львові

Щоб не потрапити в поле зору поліцейських, посадовець міграційної служби використовував для втілення своїх злочинних намірів посередника. Правоохоронці затримали обох зловмисників 31 січня. Загальна сума одержаної ними неправомірної вигоди становить 24 тисячі гривень.

Окрім цих грошей поліцейські виявили та вилучили у посадовця міграційної служби грошові кошти в сумі майже чотирнадцять тисяч гривень, триста доларів США та сто Євро, які, ймовірно, були отримані чоловіком за сприяння у «вирішенні» подібних питань.

Стало відомо кого з керівництва ДМС затримали у Львові

За фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ