Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Затверджено зміни до загального фонду бюджету та бюджету розвитку Львівської МТГ

Сьогодні, 17 червня, на засіданні сесії Львівської міської ради прийнято ухвалу "Про внесення змін до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік", та ухвалу "Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік". Ухвали прийняли із доповненнями. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

«Відповідно до розпорядження Львівської ОДА від 12.05.2021 р. №355/0/5-21 «Про виділення субвенції з обласного бюджету» для бюджету

2. Пропонується збільшити видатки загального фонду управління освіти на суму 8289,2 тис. грн шляхом передачі коштів із бюджету розвитку в загальний фонд, у тому числі:

  • за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами – на суму 3708,7 тис. грн;

  • для закупівлі обладнання, предметів, матеріалів та інвентарю – на суму 4580,5 тис. грн.

3. За пропозицією управління освіти пропонується збільшити видатки бюджету розвитку на суму 2900,0 тис. грн шляхом передачі коштів із загального фонду в бюджет розвитку, у тому числі:

- з метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки та закупівлю обладнання для закладів дошкільної освіти – на суму 700,0 тис. грн;

- влаштування пожежної сигналізації Ліцею №15 Львівської міської ради на вул. Є. Патона, 7 – на суму 200,0 тис. грн;

- на реалізацію програми «Львів науковий» для придбання обладнання та предметів довгострокового користування (мобільна лабораторія) – на суму 2000,0 тис. грн.

4. Відповідно до бюджетних запитів головних розпорядників коштів пропонується за рахунок видатків на виконання програм, затверджених міською радою, збільшити видатки на реалізацію місцевих програм на суму 3927,3 тис. грн, у тому числі:

- управлінню спорту на Програму надання фінансової підтримки громадським організаціям на закупівлю спортивної форми та спортивного інвентарю – на суму 2400,0 тис. грн;

- департаменту міської агломерації на Програму соціально-культурних проєктів громадських організацій в галузі «Розвиток громадського суспільства» - на суму 327,3 тис. грн, та на Програму колективного фінансування соціально-культурних проєктів у м. Львові – на суму 200,0 тис. грн;

- управлінню культури на Програму «Львів – місто літератури» - на суму 1000,0 тис. грн.

5. Збільшити видатки управлінню «Секретаріат ради» на суму 500,0 тис. грн для забезпечення діяльності депутатського корпусу Львівської міської ради за рахунок зменшення видатків, передбачених на виконання програм, затверджених міською радою», - йдеться у пояснювальній записці до проєкт ухвали.

Відповідну ухвалу, із доповненнями підтримало 46 депутатів.

Також на сесії проголосували ухвалу «Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік». Як пояснила Ірина Кулинич, директорка департаменту економічного розвитку ЛМР, запропоновані зміни отримали погодження профільних комісій.

«Додатково пропонуємо нерозподілені видатки департаменту житлового господарства та інфраструктури у сумі 25 млн грн передати в ЛКП «Залізничнетеплоенерго», - додала Ірина Кулинич.

Ухвалу підтримало 47 депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ