Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завершився 7-й етап Кубка світу з санного спорту: результати українців

Упродовж 11-12 січня ц.р. на трасі в Обергофі (Німеччина) тривав 7-й етап Кубка світу з санного спорту та 7-й етап Кубка Націй з санного спорту змагального сезону 2013/2014 років. У складі національної збірної команди України, основу якої складають вихованці львівської школи санного спорту, змагалося шестеро спортсменів, кожен з яких претендує на участь в Зимових Олімпійських Іграх в Сочі. Повідомила Оксана Вацеба.

Найдосвідченіший український санкар, львів’янин Андрій Кісь в залікуКубка Націй з санного спорту показав в Обергофі 25 результат й посідає за підсумки семи етапів Кубка націй 30 місце (106 очок), а за підсумками семи етапів Кубка світу – 40 місце (35 очок).

Молоді представниці львівської СДЮШОР «Беркут» з санного спорту Олена Стецків та Олена Шхумова, посівши в Обергофі 20 та 18 місця відповідно, за сумою семи етапів Кубка націй займають 26 (108 очок) та 30 (104 очка) кваліфікаційний рядок, а в заліку Кубка світу посідають у світовому рейтингу 60 та 62 місця відповідно.

Чоловічий екіпаж у складі Олександра Оболончика (Тернопільська-Львівська область) та Романа Захарківа (Львівська область) в Обергофі продемонстрували 13 результат, що дозволило за підсумками семи етапів в заліку Кубка націй здобути 18 місце (161 очко), а в заліку Кубка світу – 25 місце (107 очок).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ