Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завершився чемпіонат Львівської області з пауерліфтингу

На спортивній базі Національного університету «Львівська політехніка» успішно завершився чемпіонат Львівської області з пауерліфтингу серед чоловіків та жінок, юніорок та юніорів, юнаків та дівчат. Ці змагання були відбірковими для участі складу збірної області на виступ в чемпіонаті України з пауерліфтингу 2014 р., який пройде 2-6 лютого в м. Коломиї, повідомили організатори.

Упродовж двох змагальних днів найсильніші спортсмени Львівської області демонстрували свою майстерність. В змаганнях взяло участь понад 60 спортсменів з різних куточків Львівщини.

Серед безумовних лідерів змагань серед юнаків варто відзначити Романа Дорохіна, який набравши суму триборства 660 кг, посів перше місце у ваговій категорії до 74 кг та перше місце в абсолютній першості.

Вдалим був виступ Марії Зінченко, яка з сумою 270 кг посіла 1 місце у ваговій категорії до 63 кг та виборола «золото» в абсолютній першості.

Серед юніорів перше місце в абсолютній першості здобув Богдан Нижник, який продемонстрував суму триборства 815 кг. Першу сходинку в абсолютній першості серед юніорок посіла Ільницька Марія, яка зібрала суму 500 кг. Варто зазначити, що така сума триборства перевищує норматив майстра спорту міжнародного класу на 7,5 кг.!

Петро Олар посів перше місце в абсолютній першості серед чоловіків з сумою триборства 845 кг, а серед жінок першу сходинку виборола Оксана Допілка (327,5кг).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ