Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Завтра Львів попрощається із захисником Богданом Грицківим

У четвер, 18 липня, Львів попрощається з військовослужбовцем Богданом Грицківим, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну.
Фото - ЛМР

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка захисника

Богдан Грицків (29.04.1989-10.07.2024) Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №32. Здобув освіту спершу у Технологічному фаховому коледжі Національного лісотехнічного університету України, згодом вступив до Національного університету «Львівська політехніка».

Після завершення навчання обіймав посаду продавця-консультанта у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Фокстрот». З 2012 року працював у Львівському міському комунальному підприємстві «Львівводоканал», пройшов шлях від водія до провідного інженера відділу ремонтно-будівельних робіт і благоустрою. У вільний час захоплювався футболом. Був надзвичайно людяною, працелюбною та відповідальною людиною.

Із початком повномасштабного вторгнення став на захист держави від російських окупантів. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави на Харківщині у складі 42-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. За особисту мужність був неодноразово відзначений військовим командуванням.

У Богдана Грицківа залишилися мама, дружина та двоє дітей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ