Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Завтра Львів попрощається із захисником Олексієм Зуйченком

У п’ятницю, 22 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Олексієм Зуйченком, який захищав Україну від російських окупантів.
Фото: ЛМР

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 14:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на місцевому кладовищі у Сокільниках. 

Біографічна довідка захисника

Олексій Зуйченко (27.02.1983-18.09.2023). Уродженець міста Гуляйполе Запорізької області.

Навчався у Загальноосвітній середній школі №1 міста Гуляйполе (сьогодні – Комунальний заклад «Опорний заклад загальної середньої освіти «Престиж» Гуляйпільської міської ради). Здобував освіту у колишньому Запорізькому машинобудівному інституті.

У 2004 році разом із родиною переїхав до Закарпаття, проживав у селі Завидово. Згодом проходив строкову військову службу у десантно-штурмових військах у Хмельницькому.

Після проходження служби працював у будівельній сфері в місті Львові. Захоплювався музикою, мав винятковий співецький хист.

Із початком повномасштабного вторгнення рф вступив до лав територіальної оборони. Згодом проходив військову службу у складі 61-ї окремої механізованої бригади Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Олексія Зуйченка залишилися мама та 15-річний син.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ