Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Завтра Львів попрощається з Героями Олегом Дідухом і Богданом Дідухом

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Олег Дідух
Олег Дідух
Богдан Дідух
Богдан Дідух
1/3
Завтра, 19 червня, Львів попрощається з Олегом Дідухом і Богданом Дідухом, які захищали Україну від російських окупантів, повідомляють в ЛМР. ,

Чин похорону за Героями розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Олег Дідух (03.02.1971-16.06.2023) Львівʼянин.
Навчався у Середній загальноосвітній школі №60 міста Львова.

Після завершення навчання працював слюсарем-збірником радіоелектронної апаратури у Приватному акціонерному товаристві «Львівський електроламповий завод «Іскра». Проходив військову службу у місті Санкт-Петербург (тоді – Ленінград).

У мирний час працював наладником склоформуючої машини у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Львівська ізоляторна компанія». Захоплювався рибальством та збиранням грибів.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації вступив до лав територіальної оборони. Виконував завдання у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

У Олега Дідуха залишилися дружина, донька, мати та сестра.

Богдан Дідух (25.11.1989-13.06.2023) Львівʼянин.
Навчався у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №55 міста Львова. Здобував вищу освіту на кафедрі електроенергетики та систем управління Національного університету «Львівська політехніка».

У мирний час працював у Регіональній філії «Львівська залізниця» акціонерного товариства «Укрзалізниця», потім – у будівельній сфері. Захоплювався футболом. Був головним арбітром Федерації футболу Кам’янеччини та членом багатьох аматорських футбольних і футзальних клубів Львова.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації активно займався волонтерською діяльністю, згодом став на захист Батьківщини до лав 1-го окремого Феодосійського батальйону морської піхоти 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Вірив у неминучу перемогу над окупантами.

У Богдана Дідуха залишилися донька, дружина, батьки, брат, племінники та похресники.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ