Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завтра НОК презентує нову олімпійську форму для українських спортсменів

НОК України презентує нову олімпійську форму, в якій наші атлети вийдуть на спортивні арени Франції
Фото: НОК України

"На головній світовій мультиспортивній події чотириріччя – Іграх XXXIII Олімпіади, національна збірна команда України постане в абсолютно новому образі", – зазначають на Facebook-сторінці НОК України та олімпійська команда.

У 2024 році новим спонсором Національного олімпійського комітету України став бренд 4F. Найбільший польський спортивний бренд постачатиме екіпірування для національної збірної команди України на змагання протягом наступних трьох Олімпійських циклів: Парижу–2024, Мілана-Кортіни–2026 та Лос-Анджелеса–2028.

Українські спортсмени будуть в екіпіруванні від 4F під час усіх офіційних церемоній та заходів, зокрема – на параді атлетів з нагоди відкриття та закриття

Олімпійських ігор, церемонії вручення медалей та поза змагальними аренами.

25 червня 2024 року титуловані українські атлети, які представлятимуть Україну на Олімпійських іграх–2024, продемонструють нову форму в Києві на локації партнера НОК України – в одному з магазинів Intersport.

Захід проводить Національний олімпійський комітет України у співпраці з компанією «4F», партнерами – компанією «Епіцентр К» та брендом «Intersport».

До участі у заході запрошені представники Офісу Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства молоді та спорту України, представники національних федерацій з олімпійських видів спорту, а також відомі українські спортсмени: Людмила Лузан, Дар’я Білодід, Ігор Трунов, Олег Кухарик, Дмитро Даниленко, Іван Семикін, Олексій Середа.

Запрошуємо на презентацію нової олімпійської форми представників ЗМІ!

Під час заходу усі учасники матимуть можливість дізнатися про всі особливості нової форми, а також виграти комплект олімпійського екіпірування або окремих елементів одягу від партнерів НОК України.

Захід відбудеться 25 червня 2024 року в магазині Intersport (м. Київ,

вул. Хрещатик, 38, ЦУМ, 4 поверх).

Початок заходу: о 14:00 год.

Акредитація представників ЗМІ обов’язкова! Проводиться акредитація до 18.00 год. 24.06.2024 року за електронною адресою: [email protected] або за телефонами: (097) 258 17 54 та (096) 012 02 83.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ