Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Завтра проведуть в останню путь львів’янина Валерія Петрова

У п’ятницю, 25 серпня, Львів попрощається з військовослужбовцем Валерієм Петровим, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Гарнізонний храм аап. Петра і Павла. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка захисника

Валерій Петров (07.04.1975-19.08.2023) Львів’янин.

Валерій Петров

Навчався у Ліцеї №21 Львівської міської ради. Здобув вищу освіту в Українській академії друкарства у Львові. Після завершення навчання працював спершу у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Літературна агенція «Піраміда», згодом – у ТОВ «Торговий Дім «Галполіфлекс».

Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини від російських окупантів. Боронив територіальну цілісність та незалежність держави у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на східному напрямку.

У Валерія Петрова залишилися дружина, син, батько, онучка, сестра та невістка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ