Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Завтра Сихівський районний суд Львова продовжить розгляд справи Павла Хоміва

Як зазначає Судова влада справу про вимагання $56 тисяч хабаря головою та депутатом сільради Лисинич призначено до судового розгляду 18.11.2021 09:30.
Павло Хомів. За інформацією сайту "Миротворець" - антиукраїнський пропагандист та провокатор.

Нагадаємо, в 2012 році сільський голова Лисиничівської  сільської  ради Пустомитівського  району та депутат цієї ради, секретар постійної земельної комісії з питань землекористування та  управління  ресурсами вимагали від приватної особи $56100 хабаря.

Як повідомляло видання Наші Гроші, згідно з версією обвинувачення, вони хотіли отримати ці гроші за винесення на розгляд сесії питання про надання ділянки площею 0,51 га для ведення особистого селянського господарства в межах села Підбірці Пустомитівського району та подальшу її передачу у власність.

29 березня 2012 року на сесія Лисиничівської сільської ради прийняла рішення про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення  ділянки. Наступного ж дня депутат повідомив приватну особу про це і повторно нагадав про необхідність передачі першої частини хабара – $40 тисяч.

За проханням підсудних гроші мав отримати касир ПАТ «Українська фінансова група», який не був в курсі справи. 2 квітня у приміщенні каси цієї компанії, яка розташована на площі Міцкевича, 6/7 у Львові, взяв ці гроші. У цей же день він мав їх передати, однак не встиг, оскільки його затримали працівники міліції.

Газета «Високий замок» повідомляла, що голову сільради звати Тарас Кіндрат. Депутат Павло Хомів, про якого йде мова у постанові, заявляв, що ця кримінальна справа є замовною.

З того часу справу неодноразово відкладали, відправляли на дорозслідування та переносили.

Суд над хабарником Хомівим знову не відбувся

Наступне судове засідання відбудеться завтра 18 листопада в Сихівському районному суді міста Львова о 9.30.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ