Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Завтра у Львові проведуть в останню путь Героя Максима Шульгу

У четвер, 27 липня, Львів попрощається з Героєм Максимом Шульгою, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Гарнізонний храм аап. Петра і Павла. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Біографічна довідка Героя

Максим Шульга (31.03.1979-23.01.2023) Львівʼянин.

Максим Шульга

Навчався у Середній загальноосвітній школі №77 міста Львова з поглибленим вивченням економіки та управлінської діяльності. Закінчив колишній Військовий-інженерний інститут при Подільському державному аграрно-технічному університеті за спеціальністю «інженер-сапер».

У 2001-2002 роках проходив службу у лавах тогочасних внутрішніх військ МВС України, був командиром інженерно-технічного взводу окремої інженерно-саперної роти.

Протягом останніх років займався приватним підприємництвом в Італії. Любив життя у всіх його проявах, захоплювався спортом, дайвінгом, риболовлею та гірським туризмом. Володів винятковим почуттям гумору.

У перший день повномасштабного вторгнення рф добровольцем пішов на війну. Виконував бойові завдання у лавах 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального обʼєднання Національної гвардії України. Він казав: «Якщо ворога не зупинити на рубежах вторгнення, він прийде в кожен куточок України. Хто, як не ми, захистимо наші сімʼї і нашу країну».

У Героя залишилися мама, дружина, двоє дітей, сестра та брат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ