Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Завтра відбудеться другий етап відбору міст, яке прийматиме Євробачення-2017

Завтра, 20 липня, відбудеться другий етап відбору міст, яке прийматиме Євробачення-2017. Пряму трансляцію можна переглянути на телеканалі UA:1 із 18:30-21:00. Про це сьогодні, 19 липня, на брифінгу розповів Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку, інформує кореспондент Гал-інфо.

За його словами, процес відбору міста, яке прийматиме пісенний конкурс Євробачення-2017, передбачає 5 стадій, завтра відбудеться друга стадія, коли кожне місто покаже публічні презентації міста.

резентація кожного міста буде близько 15 хв, ми плануємо подати нашу презентацію із даху будівлі. Поки що ми ще не визначились, на якому даху це буде.

В четвер відбуватиметься представлення самих заявок на засіданні Кабміну і оргкомітету, там вже фахівці оцінюватимуть кожне місто", - розповів Андрій Москаленко.

"Зараз розглядаємо два можливих місця проведення конкурсу. Це збудований на 25% стадіон, який передбачався для Євробаскету-2015, а також "Арена-Львів", - додав  заступник міського голови.

"Я дуже радію, що живу у такому класному місті як Львів, тут місто говорить саме за себе. У нас у Львові є багато людей, багато туристів, якщо якісь міста шукатимуть людей, щоб заманити їх, то у нас вже все є", -  розповів Тарас Гаврик, ведучий фан-зони.

"Громадськість також долучилась до акції в підтримку проведення  Євробачення-2017. Ми закликаємо встановлювати брендовані аккаунти у соцмережах, а також збираємо підписи на підтримку проведення у нашому місті  Євробачення-2017. Станом на сьогодні понад 1 500 людей підписалось.

У холі мерії є стенд, де кожен охочий зможе підписатись", - зазначив Володимир Місяйло, продюсер, організатор масових заходів.

Нагадаємо, шість міст висловили бажання приймати Євробачення-2017 – Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків і Херсон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ