Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завтра винниківський «Рух» зіграє на першому етапі Кубка України

Уже завтра, 20 липня, винниківьский «Рух» проведе перший офіційний матч у статусі професійної команди. Винниківчани проведуть матч попереднього етапу Кубка України проти «Гірника» з Соснівки. Матч відбудеться на домашньому стадіоні «Гірника» і розпочнеться о 17:30.

Для обох команд матч попереднього етапу Кубка України, без сумніву, буде історичним, оскільки і «Рух», і «Гірник» гратимуть не у Кубку чи чемпіонаті області, а уже у Кубку України. «Гірник» отримав шанс нашуміти у Кубку України серед професіоналів, вигравши минулого року Кубок України серед аматорів. Натомість винниківський «Рух» змагатиметься у Кубку України уже як професійна команда другої ліги.

Жереб у Кубку України навряд чи сподобався обом командам. З однієї сторони обидва суперники прекрасно знайомі один одному, однак «Рух» дещо змінився, і, мабуть, ні для кого не буде секретом, що в кращу сторону, оскільки суттєво підсилився. За неофіційною інформацією, дещо змінився і склад «Гірника», однак в яку сторони відбулися ці зміни, покаже лише офіційний матч.  

Незважаючи на це, усі команди прекрасно знають наскільки складно грати у Соснівці. Знають це і гравці «Руху», більшість з яких уже неодноразово топтали газон місцевого стадіону. Одним словом, справжня рубка очікується для вболівальників. Немає сумнівів у тому, що вихід до наступного раунду одній з команд легко не дасться.

Переможець цього матчу 10 серпня зіграє вдома проти київського «Арсенала». Це буде уже матч другого етапу Кубка України.

24 липня на стадіоні імені Богдана Маркевича «Рух» зіграє перший матч у чемпіонаті другої ліги проти маріупольського «Іллічівця-2». Початок матчу о 18:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ