Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна Львівщини перемогла на чемпіонаті України з самбо серед юніорів

На навчально-спортивній базі літніх видів спорту у Львові на вихідних завершився чемпіонат України з боротьби самбо серед дорослих, юніорів, юніорок, юнаків, дівчат старшого віку.
Фото - ЛОДА

За нагороди впродовж кількох днів змагались понад дві сотні спортсменів. Спортсмени області вибороли перше загальнокомандне місце серед юніорів, третє – серед юнаків та шосте серед дорослих, повідомляють в ЛОДА. 

Зокрема, серед юніорів у спортивному самбо чемпіонами стали львів’яни Нікіта Берегульський у вазі понад 98 кг та Ярослав Михайлюк у категорії понад 79 кг. Срібло виборов Євген Рибалов. Бронзовими призерами стали Богдан Теплінський та Семен Новосад. Бронзові нагороди також вибороли юніорки Анна Виноградська та Алевтина Буга.

Чемпіоном серед юнаків з бойового самбо став Богдан Возняк, який виступав у ваговій категорії 64 кг.  Срібні медалі вибороли Остап Дацько, Святослав Дудко та Володимир Дмитрук.   Бронзовими призерами стали Микола Стець, Давид Степанян та Даниїл Галицький.  Серед юнаків у спортивному самбо бронзові медалі вибороли Володимир Дмитрук та Олег Роневич. Серед дівчат срібло виборола Алевтина Буга. 

У бойовому самбо серед юніорів спортсмени Львівщини вибороли 6 медалей. Чемпіонами стали Богдан Шкікавий, який змагається у ваговій категорії 71 кг, та Михайло Ліщинський у ваговій категорії 58 кг. Срібні медалі вибороли Валерій Майборода, Ілля Смілянський, Нікіта Берегульський.  Бронзу виборов Данило Лозинський. 

Серед чоловіків чемпіоном у ваговій категорії понад 98 кг Микола Грибик. Віцечемпіонами у різних вагових категоріях стали Валерій Майборода, Артур Смук, Назар Шипка та Ігор Книш. Серед жінок срібло виборола Анна Виноградська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ