Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна Перу стала останнім учасником чемпіонату світу-2018 з футболу

Перуанці з рахунком 2:0 обіграли команду Нової Зеландії у повторному стиковому матчі, що дозволило латиноамериканцям стати володарями останньої, 32-ї путівки у фінальну стадію XXI чемпіонату світу з футболу.

Успіх збірній Перу, яка після виїзної нічиєї (0:0) приймала новозеландців в Лімі, принесли точні удари під поперечину Джефферсона Фарфана, якому на 28-й хвилині асистував Крістіан Куева, та Крістіана Рамоса (65), повідомляє Укрінформ.

"Біло-червоні" повертаються на світову арену, де "інків" не бачили вже три з половиною десятка років: з ЧС-1982, який проходив в Іспанії.

Поєдинком в Перу завершився кваліфікаційний марафон чемпіонату світу-2018, який стартував ще 12 березня 2015 року матчем між збірними Східного Тимору і Монголії в Азії.

Жеребкування фінальної частини ЧС-2018 відбудеться в Москві 1 грудня. Сам фінальний турнір в Росії пройде з 14 червня по 15 липня наступного року.

Учасники чемпіонату світу-2018: (Африка) Єгипет, Нігерія, Сенегал, Марокко, Туніс; (Азія) Австралія, Іран, Саудівська Аравія, Південна Корея, Японія; (Європа) Англія, Бельгія, Німеччина (чемпіон світу), Данія, Ісландія, Іспанія, Польща, Португалія, Росія (господар), Сербія, Франція, Хорватія, Швейцарія, Швеція; (Центральна та Північна Америка) Коста-Ріка, Мексика, Панама; (Південна Америка) Аргентина, Бразилія, Колумбія, Перу, Уругвай.

Нагадаємо, збірна України, яка у кваліфікації фінішувала третьою слідом за командами Ісландії та Хорватії, не змогла вийти з відбіркової групи I.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ