Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна України поступилась Німеччині у 3-му турі Ліги націй

10 жовтня збірна України приймала Німеччину у 3-му турі Ліги націй 2020/21.

Матч проходив на НСК Олімпійський, - передає Футбол24.

Це дуель №7 в історії протистояння команд. "Синьо-жовті" Бундестім ще не перемагали, але вдома й не програвали досі ніколи (3 нічиї). Підопічні Шевченка на 1 бал обходили команду Льова, яка в еліті Ліги націй не виграла жодного з 6 перших матчів, зокрема, і в попередньому розіграші. Водночас у двох попередніх поєдинках проти Іспанії та Франція українська дружина поступилася із загальним рахунком 1:11. Німеччина ж потрапила в нічийну смугу. Це її найгірша смуга за останні 2 роки – безвиграшна серія у 3 поспіль зустрічах.

У матчі Німеччина відкрила рахунок на 20-й хвилині. Це Рюдігер протиснув Соболя і прострілив вздовж воротарського майданчика господарів, а на дальній стійці Караваєв "забув" Гінтера, який розстріляв ворота Бущана. 

На початку другої половини голкіпер "синьо-жовтих" допоміг гостям подвоїти перевагу. Георгій не втримав м'яч у руках, і Горецка головою переправив його у сітку. На 77-й Україна скоротила відставання – Зюле порушив правила проти Яремчука у власному штрафному, а Маліновський чітко реалізував пенальті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ