Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна України провела відкрите тренування у Кончі-Заспі

У понеділок, 31 серпня, національна збірна команда України провела відкрите тренування на навчально-тренувальній базі київського «Динамо» у Кончі-Заспі. Повідомили Гал-інфо в прес-службі ФФУ.
фото Павла Кубанова

Футболісти збірної України з’явились на тренування у доброму гуморі та протягом 15 хвилин спілкувались з представниками мас-медіа з приводу майбутніх матчів «синьо-жовтих» - кваліфікаційних поєдинків Євро-2016 із командами Білорусі та Словаччини. Не з’явився на перше тренування команди лише півзахисник «Севіл’ї» Євген Коноплянка, який тільки ввечері приїхав до розташування національної збірної.

Хороший настрій супроводжував футболістів національної команди і протягом усього тренування. Перед початком сесії частина гравців займалася у групах, відпрацьовуючи верхові передачі у дотик Інші частина «збірників» тренувала дальні удари, а роль стража воріт несподівано дісталася капітану збірної Анатолію Тимощуку.

Після цього команда зібралася у центрі поля, отримала настанови від головного тренера Михайла Фоменка щодо подальшої роботи і виконала декілька кіл для розігріву перед виконанням вправ з більш серйозним навантаженням. Причому гравці дніпропетровського «Дніпра» і луганської «Зорі», які були задіяні у матчах останнього туру чемпіонату України, працювали виключно над відновленням. Усіх інших виконавців тренерський штаб одразу ж кинув у бій: хлопці розім’яли м’язи, виконали бігові вправи та із завзяттям комбінували у дотик у квадратах.

Після цього гравці збірної України левову частину тренування приділили гральних вправам, аби відшліфувати командну гру напередодні важливих матчів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ