Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна України з карате вирушила до Стамбула на етап Прем’єр-ліги

10 березня національна збірна України з карате вирушила зі Львова до Стамбула на черговий етап Прем’єр Ліги Карате 1, який пройде 12-14 березня. Про це повідомили у пресслужбі УФК.
Фото УФК

На участь у змаганнях заявлено 583 атлети з 72 країн світу. Від України виступатимуть 25 спортсменів: окрім збірників це ще й каратисти, які входять до топ-100 світових рейтингів у своїх категоріях.

Каратисти Львівщини цього тижня позмагаються на міжнародному турнірі

Як повідомив головний тренер збірної Антон Нікулін, всі наші спортсмени перебувають в чудовій бойовій формі після зборів, які пройшли у Львові. Наразі головне, щоб необхідні тести на COVID-19 не виявили інфікованих.

Адже наступний етап Прем’єр Ліги, який мав пройти в Рабаті (Марокко), скасовано через пандемічні умови. Його перенесено на 29-31 жовтня. Тепер щодо олімпійського відбору залишаються етап у Лісабоні (30 квітня - 2 травня), який теж знаходиться під певним сумнівом, та кваліфікаційний турнір в Парижі (11-13 червня).

В будь-якому разі тримаємо кулаки за наших бійців та бажаємо їм успіхів на стамбульському татамі.

Нагадаємо, до складу збірної України запрошено чимало львівських спортсменів:

Станіслав Горуна, Соломія Кміть, Катерина Крива, Галина Мельник, Діана Шостак. Головний тренером національної збірної України з карате є Заслужений тренер України львів’янин Антон Нікулін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ