Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна юних борчинь зі Львівщини перемогла на чемпіонаті України

Збірну Львівської області на чемпіонаті України з вільної боротьби серед спортсменів до 15 років у Збаражі представляли 11 дівчат та 26 юнаків.

В Управлінні молоді та спорту ЛОВА кажуть: найкращих визначили у 11 вагових категоріях серед юнаків та 11 серед дівчат.

Фото: Управління молоді та спорту

Команда дівчата здобула перше місце. Серед дівчат чемпіонками стали Валерія Станчева у ваговій категорії 39 кг, Юлія Голговька у вазі 42 кг, Ангеліна Бондаренко у категорії 62 кг та Дарина Зайшла у вазі 66 кг. 

Аріна Євстафієва стала віцечемпіонкою у ваговій категорії 50 кг, а Юлія Мацієвська у вазі 36 кг. У ваговій категорії 46 кг бронзовою призеркою стала Іванна Лук‘яненко Іванна, у категорії 54 кг – Катерина Вовк, у вазі 58 кг — Олександра Малкова. 

Управління молоді та спорту

Команда хлопців у загальному заліку стала п’ятою. Віцечемпіонами стали Артем Овсюк у ваговій категорії 57 кг та Назар Велінський у вазі 52 кг. Бронзовими призерами стали одразу 5 спортсменів: Артем Білійчук у вазі 41 кг, Роман Білець у вазі 48 кг, Роман Кулаківський у вазі 52 кг, Анатолій Костенюк у категорії 62 кг та Юрій Пигульський у вазі 68 кг. 

Також  невдовзі за медалі на чемпіонаті України побереться збірна юніорів та юніорок до 20 років. Управління молоді та спорту відрядило на ці змагання 6 дівчат та 14 хлопців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ