Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Збройні формування Російської Федерації двічі порушили режим припинення вогню

Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню. Про це повідомили в штабі ООС.

Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Один обстріл позицій українських захисників російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ".

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник також здійснив 1 обстріл по укріпленнях Об'єднаних сил.

Сьогодні, 1 грудня, втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Незмінною залишається ситуація у місті Мар'їнка Донецької області, де, внаслідок негоди, знеструмлено близько 50 приватних будинків на вулицях Тельмана та Жовтневій.

На ділянці розведення №2, у районі населеного пункту Золоте Луганської області, обстановка залишається стабільною. Здійснюються заходи з моніторингу дотримання режиму ТИША.

На ділянці розведення №3, в районі населеного пункту Богданівка Донецької області, сьогодні, силами та засобами ДСНС України під час обстеження території було вилучено 29 вибухонебезпечних предметів. Також, встановлено залізобетонні плити на шляху від Богданівки до Петрівського.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ