Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

«Зелена канапа» запрошує на виставку «Камені у кишенях»

4 липня о 17:00 в галереї «Зелена канапа» (вул. Вірменська, 7) відкриється виставка Євген Григор’єва «Камені у кишенях». Вхід на виставку вільний.

Як повідомляють в ЛМР, роботи також продаються.

Євген Григор’єв народився 23 січня 1978 року в Луганську, закінчив загальноосвітню та художню школи, а згодом Луганський коледж культури та мистецтв. В 2005 році закінчив Львівську національну академію мистецтв, кафедру графічного дизайну. З того часу живе і працює у Львові, учасник багатьох виставок, як в Україні так і за її межами.

На персональній виставці «Камені у кишенях» художник представить 16 нових робіт мішаної техніки виконання на папері, створених цього року.

«Камені тут – відшліфована водою галька. Вони відчувають відчай через неможливість об’єктивного пізнання та осмислення світу. Розмірковують про безплідность досвіду свого існування, яке по суті є  нав’язливою циклічностю, де повнота миті обертається нескінченним повторенням, збігаючись з «ніщо», з небуттям.

Але, як не парадоксально, цей відчай, це безсилля стає для каменю джерелом внутрішньої сили, яке надає йому поштовх для подальшого продовження існування», – каже художник.

Виставка працюватиме з вівторка по неділю з 12:00 до 19:00 до 30 липня включно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ