Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Зеленський побував на передовій у Бахмуті

Президент України Володимир Зеленський приїхав у Бахмут із неанонсованим візитом. Цю інформацію Суспільному підтвердив речник президента Сергій Никифоров.
Фото - Суспільне

Цю інформацію підтвердив речник президента Сергій Никифоров, пише Суспільне. 

"Володимир Зеленський відвідав передові позиції у Бахмуті, нагородив бійців відзнаками та цінними подарунками. З Бахмута президент вже поїхав", — сказав він.

Згодом Никифоров написав, що президент відвідав передові позиції однієї з механізованих бригад, особовий склад якої протистоїть російським військовим на підступах до міста. Глава держави заслухав доповідь командира про оперативну обстановку, матеріально-технічне забезпечення та пропозиції щодо подальших дій.

Президент вручив військовослужбовцям державні нагороди. Їх отримали воїни механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових, танкових, артилерійських та аеромобільних підрозділів.

"Перебуваючи в районі ведення бойових дій, Володимир Зеленський подякував українським воїнам за мужність, стійкість і міцність, які вони демонструють, відбиваючи атаки ворога. Глава держави та присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв, які назавжди залишилися на полі бою", — повідомив речник Офісу президента.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ