Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Зеленський показав наслідки ракетної атаки: 4 загиблих, 92 поранених

Зараз триває ліквідація наслідків чергового російського удару

Фото: Depositphotos

Президент України Володимир Зеленський відреагував на чергову масовану ворожу атаку на Україну. Він вказав, що наразі відомо про 4 жертви та 92 поранених, і показав відео наслідків удару.

Про це Зеленський написав у фейсбуці.

«Зараз триває ліквідація наслідків чергового російського удару. Залучені всі необхідні служби. Понад 500 рятувальників ДСНС України, комунальні служби, енергетики, поліцейські. Київ та область, Харків. На цей час відомо про 92 поранених. Усім надається допомога. На жаль, четверо людей загинули. Мої співчуття рідним і близьким», - написав Зеленський у соцмережі.

Президент вказав, що вже третю добу наші воїни ППО роблять неймовірну роботу.

"Із 31 грудня російські нелюди застосували вже близько 170 "шахедів" і десятки ракет різних типів. Абсолютна більшість із них була спрямована по цивільних обʼєктах. Я дякую всім партнерам, які допомагають у зміцненні нашого повітряного щита. І очевидно, що це допомагає рятувати сотні життів щодня і щоночі, які були б забрані російським терором, якби не "петріоти" та інші захисні системи", - вказав Зеленський.

"Цьогоріч продовжимо роботу з усіма у світі, хто цінує життя, щоб додатково зміцнити наш повітряний щит і притягти росію до відповідальності за скоєне. Держава-терорист повинна відчути наслідки того, що вона робить", - наголосив глава держави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ