Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Жіноча команда ФК "Львів" розпочинає виступи у Вищій лізі України

Неділя, 5 серпня 2018 року стане знаковою датою в історії львівського футболу, адже саме цього дня «Львів-Янтарочка» розпочне свої виступи у чемпіонаті України серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2018/2019 років. Таким чином, ФК «Львів» стане першим професіональним клубом в Україні, який, окрім чоловічої команди у Прем’єр-лізі, матиме у своїй структурі і жіночу команду Вищої ліги, повідомила Інформаційна служба ФК «Львів».

Нещодавно головну команду львівського колективу очолив відомий фахівець із жіночого футболуі – Сергій Сапронов. Домашні матчі «Львів-Янтарочка» проводитиме на стадіонах «Скіф» у Львові та ім. Олега Русина у Новояворівську.

У першому турі 28-го за ліком розіграшу національної першості, в якому братимуть участь 10 команд з 8 регіонів України, «Львів-Янтарочка», зустрінеться із командою «Злагода-Дніпро-1» з Дніпра. Матч відбудеться у неділю, 5 серпня, о 13:00 на стадіоні ім. Олега Русина у Новояворівську.

Вболівальників запрошують взяти участь у цій визначній події та підтримати львівських футболісток під час їх дебюту в елітному жіночому дивізіоні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ