Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Жіноча команда "Карпат" побореться за перемогу у групі А Першої ліги

У неділю, 26-го травня, жіноча команда львівських «Карпат» на стадіоні «Україна» побореться за перемогу в групі А Першої ліги України сезону 2018/2019 років.

У заключному, 10-му турі чемпіонату львів’янки прийматимуть лідера групи – ВО ДЮСШ із Вінниці. Звітний поєдинок розпочнеться о 17:00. Вхід вільний!

Нагадаємо: ще минулими вихідними «карпатівки» з рахунком 8:3 здолали на виїзді «Буковинську Надію» з Чернівецької області і забезпечили собі другу позицію у групі А, вийшовши у фінальний етап, де поборються за путівку у Вищу лігу України.

Так, наразі в «Карпат» і ВО ДЮСШ (Вінниця) по 31-му заліковому балу й однакова різниця забитих і пропущених м'ячів (+24), однак вінницькі дівчата завдяки перемозі в першій очній зустрічі (5:2) випереджають наших красунь.

Згідно з регламентом змагань, у фінальному етапі переможець групи А зіграє з командою, яка посяде 2-гу сходинку у групі Б, а переможець групи Б поміряється силами з 2-им колективом групи А.

Переможці цих протистоянь зустрінуться в матчі за підсумкове перше місце і, відповідно, золоті медалі Першої ліги України та підвищення в класі, переможені команди – за 3-тє місце.

З групи Б у фінальний етап потрапили «Маріупольчанка» з Маріуполя та СК «Вишневе» з Київської області. Хто з них виграє групу – визначиться в заключному турі.

«По суті в поєдинку з Вінницею вирішуватиметься доля першого місця в групі. Основне завдання ми виконали, тож тепер гратимемо стикові матчі і маємо можливість поборотися за вихід у Вищу лігу. Настрій у всіх у команді чудовий, ми зараз у хорошій формі. Чимало наших гравчинь зараз здають зовнішнє незалежне оцінювання, тож, вочевидь, без них буде важко.

Ми однозначно прагнемо взяти реванш у суперника з Вінниці за виїзну поразку 2:5. Гратимемо в рідних стінах лише на перемогу. Це буде цікава гра. Нам потрібна підтримка вболівальників, тому запрошуємо всіх у неділю на стадіон», – зазначила в коментарі інформаційному центру Федерації футболу Львівської області тренер-гравець «Карпат» Надія Чайка.

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ