Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Журнал «Дзвін» запрошує молодих авторів, художників та літорганізацій до співпраці

Літературно-мистецький журнал «Дзвін» готує новий молодіжний номер та запрошує молодих авторів, художників та літературних організацій до співпраці.

Зовсім нещодавно редакція журналу «Дзвін» провела творчий експеримент і видала молодіжний номер (№3, березень 2017 р.), в якому публікувались автори, що вперше запропонували свої твори, так і автори, які вже мають творчий доробок.

Зважаючи на неабияку популярність молодіжного номера журналу "Дзвін" редакція наважилась продовжувати цю традицію. Тепер, крім внутрішнього наповнення "молодими" текстами зміниться також і візуальне сприйняття цього номера.

З цієї нагоди редакція журналу закликає надсилати тексти молодих авторів (18-40 р.) на електронну адресу: [email protected].

До перегляду приймають: прозу, поезію, літературно-критичні статті, рецензії, літературні рефлексії на культурно-мистецькі події, історичні, етнографічні пошуки, мистецькі твори і будь-які інші пропозиції та ідеї щодо введення нових рубрик.

Редакція також висловила особливу готовність до співпраці з художниками, літературними та мистецькими об'єднаннями, книжковими проектами та платформами! Усі, хто причетний до літератури та мистецтва, можуть звернутись на вищевказану електронну адресу й повідомити про готовність до співпраці!

Рукописи, художні роботи, ідеї та пропозиції можна надсилати до 18 червня.

Детальнішу інформацію можна отримати, написавши лист на електронну адресу: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ